Latest News

"I like the gaims room" Josh (age 5)

November 2016

We love this feedback because, when you’re 5 years old, you say it like it is. And StudioLR's brief from The National Trust for Scotland was to create a world-class visitor experience that would excite and delight visitors of all ages. The revival of the house, set in the world famous Inverewe Garden, is part of a £2m regeneration project for this spectacular destination that welcomes visitors from all over the world.

"Wow! Inspiring, imaginative, great atmosphere and I could add lots more feedback! A huge thanks to everyone at StudioLR, for delivering a high quality and innovative project at Inverewe House." Connie Lovel, National Trust for Scotland

Inverewe looks forward to Josh's future visits, comments and spelling mistakes...

As seen on BBC #Landward at twelve minutes into the programme

To find out more about Inverewe click here